ورود به حساب ثبت نام جدید فراموشی کلمه عبور
برای ورود به حساب کاربری خود، نام کاربری و کلمه عبورتان را در زیر وارد کرده و روی «ورود به سایت» کلیک کنید.





اگر فرم ثبت نام برای شما نمایش داده نمی‌شود، اینجا را کلیک کنید.









اگر فرم بازیابی کلمه عبور برای شما نمایش داده نمی‌شود، اینجا را کلیک کنید.





نمایش نتایج: از 1 به 5 از 5
  1. #1
    تاریخ عضویت
    Jan 2011
    نوشته ها
    1,166
    0
    کاربر عوامل موثر بر جوجه کشي در بلدرچينهاي اهلي

    عوامل موثر بر جوجه کشي در بلدرچينهاي اهلي

    بلدرچین اهلی شده تمایلی برای خوابیدن روی تخم ندارد و بنابرین تخم هارا بایستی با دستگاه های ویژه و به روش مصنوعی جوجه کشی کرد. تخم بلدرچین را می توان با موفقیت بالا در اکثر دستگاه های تجاری که به منظور جوجه کشی تخم مرغ یا سایر پرندگان ساخته شده اند تبدیل به جوجه کرد، برای این کار فقط کافی است تا شانه های مخصوص بلدرچین را جایگزین شانه های تخم مرغ کرد.
    عوامل تاثیر گذار بر روی میزان جوجه درآوری تخم در بلدرچینها تقریبا همانند سایر ماکیان بوده و دما ، رطوبت ، چرخش ، و تهویه 4 عامل مهم و موثر بر جوجه کشی هستند . عدم توفیق در هر یک از این 4 عامل موجب کاهش شدید قابلیت جوجه دراوری می شود. در این موارد بهتر است همواره با دقت زیادی به توصیه های سازنده دستگاه عمل نمائید.

    تخم ها باید حداقل 3 نوبت در روز و هر نوبت حدود 108 درجه چرخانده شوند و این امر برای 14 روز متوالی ادامه یابد.
    تخم های بلدرچین ژاپنی عموماً در روز 14 به هچر منتقل میشوند و در روز 17 جوجه ها از تخم بیرون می آیند.
    پس از هر بار استفاده از دستگاه باید انکوباتور را به خوبی ضد عفونی و گازدهی کرد.
    در جدول زیر میزان دما و رطوبت مناسب در دوره های گوناگون جوجه کشی نشان داده شده است.
    توجه داشته باشید که رعایت کامل موارد زیر و بروز کمترین انحرافات از اعداد شده می تواند متضمن بازدهی بیشتر کار باشد.
    .........
    دوره جوجه کشی 1 الی 14
    دما (سانتیگراد) 5/37
    رطوبت (درصد) 80
    مدت زمان (روز) 14 الی 17

    مراقبت از تخم های نطفه دار پیش از انکوباسیون:

    1- در صورت پرورش پرنده در قفس یا روی بستر ، تخم ها را در 2 تا 3 نوبت در روز جمع آوری نمائید. این امر از ترک خوردن پوسته تخم ها جلوگیری خواهد کرد.
    2- تخم ها را با دقت فوق العاده ای جابجا کرده و توجه داشته باشید که پوسته تخم های بلدرچین نازکتر از پوسته تخم مرغ های معمولی است .
    3- تخم های جمع آوری شده پیش از انکوباسیون را بایستی در جای خنک با دمای 14 تا 17 درجه سانتی گراد و با رطوبت 70 درصد نگهداری نمود.
    4- حداکثر مدت نگهداری تخم ها 7 روز بوده ، چرا که قابلیت جوجه درآوری پس از آن به مقدار زیادی کاهش می یابد. ولی بهترین زمان نگهداری 3 روز است.
    هیچگاه تخم های جمع آور شده را زود تر از 24 ساعت بعد از تولید داخل دستگاه نگذارید.
    5- در صورتی که نیاز است تخم ها برای مدت طولانی تری نگهداری شوند باید آنها را با یک کیسه پلاستیکی ، پی وی سی ، محفوظ نگهدارید، زیرا سبب خشک نشدن محتوای تخم می شود.


    علل جوجه درآوری کمتر از انتظار در بلدرچین:

    1- نطفه دار نبودن تخم های بلدرچین.
    2- تخم ها ترک خورده و محتویات آن خشک شده اند.
    3- تخم های موجود بیش از مدت مجاز نگهداری شده اند.
    4- تخم ها پیش از انکوباسیون در دمای بالا یا پایین نگهداری شده اند.
    5- پوسته تخم ها دارای آلودگی می باشند.
    6- تخم ها به اندازه کافی چرخانده نشده اند.
    7- دما داخل دستگاه بسیار متغیر و یا خیلی بالا یا پایین بوده است.
    8- رطوبت یا بسیار پایین است یا بسیار بالا.
    9- تهویه نا مناسب است .

    پس از آنکه جوجه ی درون تخم، پوسته را شکست 10 ساعت طول می کشد تا از پوسته خارج شود، چند ساعت هم طول میکشد تا جوجه ی خیس کاملاً خشک شود. پس از خروج اولین جوجه از تخم 24 ساعت طول میکشد تا سایر جوجه ها بیرون بیا یند. می توان جوجه ها را برای ایمنی بیشتر به مدت یک روز درون دستگاه نگه داشت و سپس آنها را با دقت و در جعبه های ویژه به سالن جوجه ریزی انتقال داد.
    البته پیش از انتقال به سالن جوجه کشی توجه داشته باشید که بستر و دمای محیطی مناسبی برای جوجه ها آماده شده باشد.
  2. #2
  3. #3
  4. #4
  5. #5
نمایش نتایج: از 1 به 5 از 5

کلمات کلیدی این موضوع

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •